VÅR FILOSOFI

Att anlita wiweco är att ingå en form av partnerskap med ett långsiktigt perspektiv. Vi arbetar i nära samarbete med våra utvalda kunder och diskuterar oss fram till nya lösningar och utvecklar konceptet i samförstånd. Vi vill vara din förtrogna partner som du kan känna tillit för och anförtro dina företagsdrömmar till. Det är viktigt att kemin stämmer – så låt oss ha ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe (IRL eller med videolänk) för att se om vi förstår varandra och trivs i varandras sällskap.

Hej! Det är jag som är Wicci.

 Jag designar.Jag kodar.Jag planerar.Jag håller i trådarna.Jag häller upp bubblorna! 

Jag är projektledare, UX/UI Designer & Developer, analytiker mm. baserad i Göteborg.

– med en kreativ ådra och en stor passion för interaktionsdesign och användbarhet.

Med 20 års erfarenhet av it och ekonomi i alla möjliga former, en magister i Informatik och en kandidat i företagsekonomi med inriktning mot Organisation, har jag stadigt på fötterna för de flesta projekt inom handel, webb och organisation. Ett genuint intresse för såväl design, teknik som det livslånga lärandet håller jag mig á jour. Yrkesmässigt har jag personlig erfarenhet av både det stora och lilla företaget, men trivs kanske bäst bland likasinnade entreprenörer. Vilka ”kanoner” som plockas fram beror alltid på dina/kundens målsättningar och behov!

Wiweco började som ren organisationskonsultfirma med specialkunskaper inom ekonomi, IT och IT-säkerhetsfrågor. Allt eftersom tog IT-delen över och med open source plattformar att tillgå fanns det möjlighet att göra webshoppar även i liten skala. Idag, 15 år senare, är wiweco till ca 30% inriktat på organisationsfrågor och 50% på webdesign/utveckling och 20% på marknadsföring. Nedan ett urval av wiwecos IT-kunder.

0

Slutförda projekt

0

Koppar kaffe

0

Happy Clients

0

års jubileum!

SÅ HÄR SÄGER ANDRA OM WIWECO

© 2001 - 2023 ~ wiweco - webdesign och affärskonsultering
“Problems are opportunities in work clothes” Henry J. Kaiser